+32 495/21 45 83 info@seobureau.be

Professionele beveiliging

Professional Security Magazine  is verheugd om u  Security TWENTY 21 Manchester  Conference and Exhibition te presenteren. De conferentie is gericht op eindgebruikers, kopers en degenen die beveiligingsproducten specificeren en zal de aanwezigen op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de beveiligingssector. Of u zich nu bezighoudt met bedrijfsbeveiliging, cameratoezicht bij de lokale overheid of verliespreventie in de detailhandel, wij streven ernaar om sleutelfiguren de kamer binnen te krijgen en kennis te delen.

Gelegen op de centrale locatie van het Kimpton Clocktower Hotel  op 13 juli 2021, zal de conferentie topsprekers uit de beveiligingsindustrie samenbrengen en wordt ondersteund door een grote tentoonstelling van geavanceerde beveiligingsproducten en -diensten. Deuren gaan open om 8.30 uur en geven toegang tot de tentoonstelling met de conferentie tussen 10.00 en 13.15 uur. De tentoonstelling sluit voor 15.30 uur.

Het belangrijkste is dat als u zich vooraf registreert en een installateur, een eindgebruiker, een adviseur of iemand bent die te maken heeft met particuliere beveiliging, bij de politie of de strijdkrachten, of een afnemer van veiligheidsdiensten, u de conferentie kunt bijwonen voor  GRATIS  We hopen dat je met ons mee kunt doen!

Bevestigde sprekers tot nu toe zijn Mark Levine van de Universiteit van Lancaster en er zullen fabrikantupdates zijn van Hikvision, BT, HID Global en Seagate. De conferentie wordt voorgezeten door Security TWENTY vaste Michael White.

CHARITY DINER

Op de avond ervoor organiseren we een informeel liefdadigheidsdiner om bezoekers aan te moedigen om te netwerken en met elkaar om te gaan in een ontspannen sfeer, terwijl we geld inzamelen voor onze genomineerde goede doelen. Bij Security TWENTY 21 Manchester zullen we fondsen werven voor Meningitis Research Foundation  , een vooraanstaande Britse, Ierse en internationale liefdadigheidsinstelling die mensen en expertise samenbrengt om meningitis en bloedvergiftiging te bestrijden, waar die ook bestaat.

Tot nu toe hebben Security TWENTY-evenementen meer dan £ 100.000 opgehaald bij de Charity Dinners! Plaatsen zijn beschikbaar als Dinner Only of als onderdeel van het Dinner B&B-arrangement. ** LET OP – Wij maken geen gebruik van externe boekingsagenten en Dinner B & B-arrangementen kunnen alleen via ons worden geboekt **

Neem contact op met Liz Lloyd over het boeken van Dinner Bed & Breakfast-plaatsen en beschikbare sponsoring- en exposantenmogelijkheden


 Aanbevolen Partners

betaalbaar alarmsysteem

Overweeg je een alarmsysteem in je woning of zaak? Goed idee, maar bereid je dan wel goed voor.
Informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging.

De succesformule van SDS is een combinatie van professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte dienst na installatie.

SDS.CO

Oudegemsebaan 13 – 9200 Dendermonde

Phone: 0032 52 34 34 14

Web: www.stopdedief.be


Camerabeveiliging bestellen

Beveiliging bij ons is opgebouwd uit verschillende peilers die steeds deel uitmaken van een totaalconcept, het sleutelwoord is hier “integratie”.
Graag zijn wij uw vertrouwenspartner in uw beveiligingsprojecten.   Onder de Trium Security Group vallen General SecurityIntersafe Electronics en Trium Security.
Samen vormen ze één van de belangrijkste spelers op vlak van beveiliging in de Benelux.

Trium

Herseltsesteenweg 72, B3200 Aarschot

Phone: +32(0)78/15.80.85

Web: www.trium.be